Speel Blues & Rock Deel 2 - Loek van der Knaap (Boek/CD)

€19.95

Voeg toe:

Na het overweldigende succes van deel 1 kon een 2e deel eenvoudigweg niet uitblijven. Het boek borduurt voort op deel 1 waar als extra naast de tabulatuur ook notenschrift wordt gebruikt voor diegenen die dat prefereren.

72 pagina's mét meespeel CD.

De gitaarmethode ‘Speel Blues en Rock 2' is in 2005 verschenen en heeft wederom veel positieve reacties opgeleverd in vakbladen, van collega's, maar vooral ook weer van veel aspirant-gitaristen door het hele land. Deel 2 gaat verder waar deel 1 ophoudt. De stukken worden (nog) volwassener en de solo's bestrijken soms de hele hals. Daarnaast komen er een heleboel nieuwe onderwerpen aan de orde zoals: professionele bluesbegeleidingen, melodieus soleren in mineur en majeur en harmonie-gitaar.

Ook passeren veel verwante stijlen de revue zoals bluesrock, country en zelfs jazzblues.

Net als indeel 1 sluit het boek af met een aantal nieuwe playalong-schema's, waarover je weer naar hartelust kunt improviseren.
Ook deel 2 is weer in tabulatuurschrift geschreven, zodat je geen noten hoeft te kunnen lezen om uit dit boek te leren spelen. Als handreiking naar degenen dit dat wel kunnen, gaat de tabulatuur dit keer wel gepaard met traditioneel notenschrift.

Auteur:Loek van der Knaap

Level:eenvoudig - gemiddeld

Drager:boek + CD

Geschreven in:notenschrift en tabulatuur

Uitgever:Alsbach

Druk:eerste druk

Taal:Nederlandstalig

Aantal blz.:72

Bindwijze:paperback

Beschikbaarheid:voorraadartikel

Artikelcode:103276


  • Artikelcode: 103276