Gitaarlessen voor Kerstmis (DVD/Boekje)

€19.95

Voeg toe:

Deze DVD bevat ruim anderhalf uur aan gedetailleerde gitaarlessen, op diverse niveaus, van simpel tot behoorlijk geavanceerd. In deze lessen leert u van drie Nederlandse topgitaristen negen bekende kerstliederen spelen. U krijgt alle muziek op tablatuur erbij, en ook nog eens in apart meegeleverde, hoge kwaliteit MP3-bestanden.

Rond de feestdagen kan een CD met kerstmuziek best een leuke sfeer in huis brengen, maar het is natuurlijk niet te vergelijken met iemand die in levenden lijve op een gitaar kerstmuziek speelt. De gitaar is een muziekinstrument dat bij uitstek geschikt is voor stemmige achtergrondmuziek, en kerstmuziek op gitaar - thuis op de bank of waar dan ook - is dan ook de ultieme sfeermaker rond de feestdagen.

En nu kunnen zowel beginnende als gevorderde gitaristen zich grondig voorbereiden op de komende Kerst! Speciaal voor deze DVD schreven de Nederlandse topgitaristen Harald Koll, Hans Laduc en Eltjo Haselhoff nieuwe arrangementen voor bekende, traditionele kerstliederen. En op deze DVD geven zij in negen gedetailleerde gitaarlessen hun geheimen prijs, en leren ze u al deze nummers spelen.

De negen kerstnummers op deze DVD zijn van verschillende moeijkheidsgraden: van eenvoudig, perfect voor beginners, tot behoorlijk pittig. Iedere gitarist zal er dus plezier aan kunnen beleven, ongeacht zijn of haar nivo.

Maar ook wie zelf geen gitaar speelt, kan veel genoegen beleven aan deze prachtige gitaararrangementen op deze DVD. In de eerste helft van de DVD geven Harald, Hans en Eltjo namelijk een kerstconcert, waarbij alle nummers uitgevoerd worden. En dat is nét een beetje leuker dan een CD-tje opzetten voor het kerstdiner! Bovendien bevat deze DVD ook nog eens alle nummers in hoge kwaliteit MP3 formaat, inclusief de bonustrack "O Kerstnacht schoner dan de Dagen" uitgevoerd door Harald Koll op zijn unieke en zeldzame harpgitaar. U kunt dus ook alle nummers beluisteren op uw iPod of MP3 speler, of zelf een CD branden. Daarmee is deze DVD ook een zeer origineel kerstkado voor iedere muziekliefhebber.

Deze DVD is een uniek project voor beginnende en gevorderde gitaristen, en niet alleen in de wintermaanden. Want met de inhoud van de DVD kan de gemiddele gitarist makkelijk een jaar vooruit. Dus wie zich grondig wil voorbereiden, kan het hele jaar aan de slag! Bovendien zijn de technieken die op deze DVD in detail uitgelegd worden ook toepasbaar op andere gitaarmuziek. De DVD is daarmee ook een geweldige ondersteuning voor iedereen die beter gitaar wil leren spelen.

Videoformaat: DVD PAL
Regiocode: Vrij
Beeldformaat 16:9 (wide screen)
Taal: Nederlands
Camerahoeken: 1 (met dubbel scherm)
Speelduur: 1:34 uur


Hans Laduc is al meer dan 25 jaar professioneel gitaardocent. Hij volgde een conservatoriumopleiding gitaar, bracht een solo album uit met fingerstyle gitaarwerk (My way to Ithaka), en treedt op in binnen- en buitenland. Door zijn jarenlange leservaring weet hij als geen ander de essentie van het gitaarspelen over te dragen.

Eltjo Haselhoff is als gitarist, componist en arrangeur met name actief in de Verenigde Staten, waar hij diverse platencontracten heeft bemachtigd en inmiddels ook twee solo-albums uitbracht. Zijn instructie-DVD voor fingerstyle gitaar werd in korte tijd een wereldwijd succes.

Harald Koll verdeelt zijn tijd tussen binnen- en buitenlandse tours, gitaardemonstraties op muziekbeurzen, het geven van gitaarles en het schrijven van muziektranscripties en eigen composities. De recensies van zijn debuut CD 'Now' beschreven hem als een gitarist "met een rijk vocabulaire in de vingers, die daarmee op zeer fraaie wijze de luisteraar weet te overtuigen

Artiest:Eltjo Haselhoff / Harald Koll / Hans Laduc

Level:iedere geďnteresseerde

Leraar:Eltjo Haselhoff / Harald Koll / Hans Laduc

Drager:DVD

Geschreven in:notenschrift en tabulatuur

Uitgever:Peghead

Uitgavejaar:2010

Taal:Nederlandstalig

Aantal blz.:20

Speelduur min.:93

Bindwijze:geniet

Beschikbaarheid:voorraadartikel

Artikelcode:103107


Inhoudsopgave:Inhoud van de DVD

Deel I: Kerstconcert
Stille Nacht (Harald Koll)
Komt Allen Tesamen (Eltjo Haselhoff)
Er is een Kindeke... (Hans Laduc)
God rest ye merry, Gentlemen (Harald Koll)
Hoor, de eng'len zingen d'eer (Eltjo Haselhoff)
The First Noël (Hans Laduc)
Jingle Bells (Harald Koll)
We wish you a Merry Christmas (Hans Laduc)
Auld Lang Syne (Eltjo Haselhoff)


Deel II: Lessen
Hans Laduc
Harald Koll
Eltjo Haselhoff


In aparte folder op de DVD:
Alle muziek in HiQ MP3 bestanden
Bonustrack: O Kerstnacht (Harald Koll)


  • Artikelcode: 103107

Andere artikelen gekocht door klanten die dit artikel kochten ...